Praktijkinformatie

praktijk-homeopathie-werkt

Hoe gaat een behandeling in zijn werk:

Tijdens het eerste consult wat gemiddeld 1,5 uur duurt brengen we al de symptomen in kaart. Ik zal u vragen naar de mogelijke oorzaak van uw klacht en sinds wanneer u de klacht heeft.
Verder ben ik benieuwd naar de momenten wanneer uw klacht verbeterd of verergerd.
Om tot de keuze van een homeopathisch middel te komen is het voor mij van belang om erachter te komen wat voor een persoon u bent. Een voorbeeld van vragen die gesteld zouden kunnen worden zijn o.a.: hoe gaat u om met verdriet of angst?, wat zijn uw hobby’s en met wie gaat u graag om. Dit alles is van belang om tot een goede keuze van het homeopathische middel te komen.

Een 1e consult duurt gemiddeld 1.5 uur. Om hier ruim de tijd voor te kunnen nemen, is een consult alleen mogelijk na het maken van een telefonisch afspraak, via telefoonnummer : 0561 – 481657

Naast de mogelijkheid om voor uzelf of uw dier een afspraak te maken in mijn praktijk in Spanga, is het mogelijk een afspraak in te plannen in Wolvega, waar ik ook spreekuur houd. Een afspraak hiervoor kan plaatsvinden op hetzelfde bovenstaande telefoonnummer.